Monetaire:

Over ons

Welkom bij onze winkelpagina: www.30adapter.nl

 

1. Onze producten:

 Laptopadapter, Laptop Accu,autolader.

 

 2. Onze belofte:

  Geen belasting;

  Gemakkelijke terugkeer;

  1 jaar garantie;

  Dezelfde dag verzending;

  30 dagen teruggaveperiode;

  7 * 24 uur online-service.

 

3. onze klanten

Wij zijn van mening dat onze klanten rechtvaardige en eerlijke prijzen, uitmuntende technische ondersteuning en een brede adapterselectie verdienen.We bieden adapters voor meer dan 100.000 notebooks.

 

4. Onze Personeel:

Wij geloven dat 30adapter.nl de plicht heeft om onze medewerkers te voorzien van eerlijke lonen en voordelen, een schone en veilige werkomgeving en een flexibele planning.Onze werknemers zijn het hart van 30adapter.nl en de frontlinie voor al onze klanten .

 

5. onze leveranciers:

Wij zijn van mening dat onze leveranciers een belangrijk onderdeel van ons bedrijf vormen en dat zij partners zijn in onze inspanningen om onze klanten, aandeelhouders en werknemers te dienen.Onze leveranciers helpen ons uitzonderlijke onderdelen te leveren met minimale defecten en een zeer hoge kwaliteitsborging die tot de aftermarket leiden Onderdelen van de hoogste kwaliteit.

 

6. Onze aandeelhouders:

Wij zijn van mening dat het onze plicht is om onze aandeelhouders een redelijke en eerlijke winst te bieden, en we hebben ook een verantwoordelijkheid voor iedereen om verspilling te beperken en onze kosten laag te houden en onze prijzen laag te houden.

 

7. Ons adres:

Star Plaza 2307 Hong Li Road Huaqiang North

Futian District, Shenzhen, de provincie Guangdong, China

 

8. U kunt contact met ons opnemen:

E-mail: sales@30adapter.nl

Een abonnement op onze communicatie

Abonnementen op onze communicatie en ontvangen van het laatste nieuws