Monetaire:

Verzendingsinfo

4.5 EUR / Bestelling

 

Items worden verzonden door Nederlandse post,USPS, UPS, Royal Mail en Hongkong Bericht Air mail.Orders geplaatst op zaterdag en zondag zal worden verzonden op de volgende maandag. Uw bestelling wordt geleverd aan het afleveradres binnen 7 tot 15 Werkdagen na zijn verscheept( Vertragen vanwege COVID-19). (Let op: werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag op zaterdag, zon- en feestdagen zijn uitgesloten.). Als de door u bestelde artikelen niet op voorraad zijn, zullen wij contact met u opnemen via e-mail of telefoon.

 

Alle items worden verzonden binnen 24 uur na ontvangst van betaling.

 

Wij verzenden wereldwijd.

 

Het is erg makkelijk voor u om de status van uw bestelling te controleren en zoek het pakket tijdens het transport, als een e-mail met een tracking-nummer van uw e-mailadres zal worden verzonden na uw bestelling is verscheept. Tracking nummer wordt per e-mail aan koper zodra uw bestelde item wordt geleverd.

 

Zorg ervoor dat uw afleveradres correct is en onmiddellijk leverbaar je wilt adres te wijzigen, kunt u ons mailen in de tijd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerde of onbestelbare adres.

Een abonnement op onze communicatie

Abonnementen op onze communicatie en ontvangen van het laatste nieuws